عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ وقوع زمین لرزه ۴.۱ در سمنان

درگذشت پزشک سرشناس گلستانی بر اثر کرونا

عبدالرضا فاضل افزود: وی طی این مدت و از همان روز‌های آغازین برای مبارزه با ویروس کرونا در استان زحمات زیادی کشیده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 28
کد خبر: ۳۹۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالله عباسی به عنوان نخستین شهید مدافع سلامت استان گلستان در راه مبارزه با ویروس کرونا جان خود را فدا کرد.

 

دکتر عبدالله عباسی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی و رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی گلستان که طی این مدت در خط مقدم مبارزه با کرونا در استان بود خود به این بیماری مبتلا و به شهادت رسید تا نخستین شهید مدافع سلامت گلستان لقب بگیرد.

 

دکتر عباسی طی این مدت برای بیماران کرونایی در گلستان زحمات زیادی کشید و در این مسیر مبتلا به کرونا شد و پس از چند روز تنفس با دستگاه ونتیلاتور جان خود را از دست داد و به شهادت رسید.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در این باره گفت: متاسفانه تست کرونا دکتر عباسی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گلستان مثبت اعلام شده بود و ایشان پس از بستری در آی سی یو و اتصال به دستگاه اکسیژن جان خود را از دست دادند و به شهادت رسیدند.

 

عبدالرضا فاضل افزود: وی طی این مدت و از همان روز‌های آغازین برای مبارزه با ویروس کرونا در استان زحمات زیادی کشیده بودند.

 

وی یادآور شد: در مجموع حدود ۳۵۰ نفر از کادر درمان استان گلستان مبتلا به بیماری حاد تنفسی و مشکوک به کرونا هستند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار